Kalundborg Hallerne – kultur og idræt

Kalundborg Hallerne er bygget på resterne af Kalundborgs gamle fæstningsanlæg og ligger smukt i kanten af Højbyen. Kalundborg Hallerne er et idrætskompleks bestående af en idrætshal fra 1960’erne samt en idrætshal og en svømmehal fra 1970’erne. De to sidstnævnte er tegnet af arkitektfirmaet Friis og Moltke. Den enestående arkitektur går igen i de rustikke materialer både ude og inde.

Kalundborg Hallerne benyttes dagligt af en bred vifte af borgere og institutioner i og omkring Kalundborg. Et kultur- og idrætshus i bredeste forstand. Her findes idrætshaller, svømmehal, skydebaner, restaurant, motionscenter, teatersal, mødelokaler og meget mere. De optimale forhold for at kombinere faciliteterne til kursus, stævner, turneringer, træf, messer/udstillinger m.m.

Kalundborg Hallerne er et åbent anlæg og hilser alle former for aktiviteter velkommen.

Som turist kan man benytte svømmehal, motionscenter, så evt. regnsvejrsdage også bliver gode og aktive dage. Svømmehallen har børnebassin, 25 meters bassin med 6 baner, 3- og 5 meter vippe, sauna, solarium og vandmassage.

Den nye forpagter af restaurationen, mødelokaler, haller og kiosk Søren Tullesen kan tilbyde festmenuer og menuforslag i forskellige varianter og prisklasser. Man leverer også mad ud af huset evt. med kok og/eller serveringspersonale. Kalundborghallerne har plads i hver hal til 800 gæster, restauranten til 120 eller 80 gæster, to mindre lokaler til 45 gæster.

Kalundborg Hallerne er centralt placeret midt i den gamle middelalderby:

  • Stationen (bus, tog, færge) 500 meter
  • Gågade 500 meter
  • Vandrerhjem 200 meter
  • Idrætsanlæg i Munkesøen 300 meter

Læs mere: klik her !

Info

Flere oplevelser