Medlemskab

Se vores 3 forskellige medlemskaber, som du enten enkeltvis kan blive medlem af eller dem alle.

Få dit spisested eller overnatningsmulighed på vores hjemmeside

Vi henviser dine kommende kunder til dig

Vi arbejder på at blive nr. 1-hjemmeside i Kalundborg, som folk bruger til at finde fx et sted at overnatte eller hvor frokosten skal indtages.

Det er ikke kun forbeholdt turister, det kan også være lokale, som vil benytte sig af vores hjemmeside, hvor al info er samlet ét sted.

Bliv firmamedlem

Firmamedlemmers fordele:

• Firmalogo vises på turistforeningens 4-6 årlige nyhedsbreve.
  • Firmalogo vises på turistforeningens hjemmeside.
  • Alle firmamedlemmers medarbejdere kan deltage i turistforeningens arrangementer til medlemspris.

For virksomhedsmedlemmer er det årlige kontingent 500,- kr.

Bliv med af Kalundborg Turistforening

Bliv medlem af Kalundborg Turistforening og støt en aktiv turistforening, der fremadrettet arbejder for styrkelse af turismen i lokalområdet.

Medlemsfordele​

Ved medlemskab af Kalundborg Turistforening får du

• 10 % rabat på Kalundborg Vandrerhjem også i julen
  • Adgang til deltagelse i foreningens arrangementer med medlemsrabat