Tour de France i Kalundborg

Morgenmøde med interesserede der har ideer til events omkring Tour de France i Kalundborg.

Sammen farver vi Kalundborg gult, når touren kommer til byen den 2. juli 2022.


Vi inviterer alle, der vil være med til at farve Kalundborg gult til et planlægningsmøde
mandag den 4. oktober kl. 07.30 – 09.00 i Cafe Solsikken, Skibbrogade 52.

OBS: Husk at melde til – se nederst i teksten !

Vores Kalundborg og Kalundborg Turistforening har talt sammen om, hvad vi kan gøre for at Kalundborg bliver klædt i gult, når touren kommer til byen.

Vi vil, som optakt til fælles brainstorm, kort præsentere det, vi kan se som muligheder.

Først og fremmest vil vi gerne have så mange som muligt med til at skabe feststemning i hele byen, at alle er med til at sikre Kalundborg bliver præsenteret som den danske by, der med en masse initiativer viser, at vi er glade for, at touren kommer gennem vores by.

Vi vil gerne have alle med og forestiller os, at dagen starter med fælles morgenbord i Kordilgade og afsluttes med en fest i Havneparken.

Vi skal ikke være enige om alt, hvad der skal ske i løbet af dagen. Der vil være nogle individuelle aktiviteter, som den enkelte interessent selv beslutter og gennemfører, og så vil der være de fælles overordnede aktiviteter, som vi sammen skal beslutte og gennemføre.

Mødet den 4. oktober skal bruges til at kickstarte processen – derfor er det vigtigt, at alle, der vil være med til at farve Kalundborg gult, kommer til mødet i Solsikken.

Der vil være kaffe/te og brød, som koster kr. 30,- pr. deltager.

Af hensyn til Solsikken vil vi gerne have tilmeldinger senest onsdag den 29. oktober på mail: info@kalundborgturistforening.dk eller telefon til Hans-Henrik Nielsen tlf.: 4015 8212.

Venlig hilsen

 

Dato

04 okt 2021
Expired!

Tid

7:30 - 9:00

Sted

Solsikken
Skibbrogade 4400 Kalundborg
Kategorier