i Kalundborg

Kom og oplev med hele familien!

Gåtur på Møllebakken torsdag den 25. april

Vi garanterer noget for enhver smag og behag her i Kalundborg Kommune.

Kalundborg Turistforening indbyder alle til St. Bededags aftenhygge på Møllebakken
torsdag d. 25. april kl. 18.30 – 21.00

Måske vi kan skabe en ny tradition i Kalundborg.

Vi mødes på Solskinspladsen i Kordilgade, hvorfra vi bevæger os op ad trappen, hvor Palle Bruun Olsen venter på os.

Han vil guide os rundt på “Voldene” og fortælle Møllebakkens spændende historie.

Vi krydrer aftenen med musik og sang og afslutter med at servere kaffe og varme hveder.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med. Det er et arrangement for hele familien –  så tag gerne naboen med.

Tilmelding til Hans-Henrik Nielsen tlf.: 4015 8212 eller mail: hhn@mail.dk.

For at vide hvor mange hveder, vi skal bage, er tilmelding nødvendig senest onsdag den 24. april kl. 15.00.

Deltagelse koster kr. 50,-,  som bedes indbetalt på MobilePay: 915 006

I tilfælde af regnvejr aflyses arrangementet!

I gamle dage var der tradition for, at det bedre borgerskab gik ture langs voldene i København aftenen inden store bededag. Indtil midten af 1800-tallet var hovedstaden omkranset af mure, der var opført som forsvarsværk. Man besluttede at nedlægge disse volde, og herefter rykkede borgerskabet deres gåture til Christianshavns volde eller Kastellet.

Tilmelding og betaling: Hans-Henrik Nielsen, mail: hhn@mail.dk, tlf.: 4015 8212 MobilePay: tlf. 915 006
Husk at skrive arrangementsnavn og dit navn  i kommentarfeltet.
Bankkonto: reg.nr. 5367, kontonr. 247426 – husk at angive arrangementsnavn og dit navn.

———————————————————————–

Besøg på Mikrogården, Viskinge, og Galleri Dam og Strand, Svebølle.

Lørdag den 25. maj kl. 13.00 – 15.00
På Mikrogården skal vi høre om Mikrogården, opleve Viskinge Eventyrlige Skovhaver, høre om permakultur, mm.

Efter besøget på Mikrogården fortsætter vi til Cafe og galleri Dam og Strand i Svebølle, hvor vi udover at se god kunst afslutter dagen med kaffe.
Deltagelse koster: Medlemmer kr.50,- , ikke-medlemmer kr. 70,- .
Husk at skrive arrangementsnavn og dit navn  i kommentarfeltet.

Se også under ‘Nyheder’.

Med entré

Load More

Rundvisninger

Oplevelser i Kalundborg Kommune

Vi har et hav af forskellige oplevelser, som er helt gratis og (næsten) altid tilgængelige.
Her er et lille udvalg.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.